گوشت سفید و قرمز

انجمن تامین‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی

گوشت قرمز
به گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت شتر، گوشت خوک، گوشت  گوشت خوک دریایی، گوشت اسب آبی و مانند این‌ها گفته می‌شود که این موارد سرشار از پروتئین‌ها و چربی‌ها می‌باشند.

برخی ویژگی‌های گوشت سالم عبارتند از:

1.بدون بوی بد و غیرطبیعی
2.بدون بوی بد در هنگام پختن یا خوردن گوشت
3.حمل و نقل آن با وسایل نقلیهٔ دارای سردخانه انجام شده باشد
4.عدم چسبندگی
5.بدون لکه‌های غیرطبیعی و اثر ضربه ویا خون‌مردگی

گوشت سفید
مرغ، رایج‌ترین گوشت سفید است.
گوشت سفید اصطلاحاً به گوشت ماکیانی چون مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شترمرغ و ماهی گفته می‌شود.در اصطلاح عامیانه تر گوشت سفید به گوشتی میگویند که رنگش در مقایسه با گوشت قرمز روشن‌تر باشد.

مرغ رایج‌ترین گوشت سفید مصرفی در بین مردم است و شناسایی گوشت سالم و تازهٔ آن هم از اهمیت بالایی برخوردار است. نخستین علامت در سلامت گوشت مرغ توجه به ظاهر و پوست آن می‌باشد که باید از هرگونه کبودی و خون مردگی عاری باشد و صاف و براق و یکدست باشد. قسمت شکمی مرغ تازه نباید بوی گندیدگی و تعفن دهد. رنگ گوشت مرغ باید به رنگ زرد کهربایی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + یازده =