- تهران ، میدان توحید ، خیابان امیرلو ، خیابان طوسی، پلاک 123، طبقه 3
- 021-66913165-6
گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت های سفید به علت مقدار چربی کمتر کالری کمتری دارد.
همه گوشتها چه گوشت قرمز و چه گوشت سفید
منبع غنی پروتئین هستند که در طول دوران رشد و ترمیم، به ویژه در کودکی و بلوغ
و سالمندی به آن نیاز داریم.
میزان پروتئین گوشت مرغ با گوشت قرمز یکسان است و انرژی دریافتی گوشت مرغ به دلیل چربی پایین تر کمتر است
مصرف قسمتهای
چرب مرغ مانند و بال برای افراد دارای کلسترول بالا مضر است و مصرف گوشت سینه برای
آنها بهتر است، چون گوشت این قسمت اگرچه سفتتر است، اما کلسترول کمتری دارد.
گوشت مرغ برای هیچکس منع مصرف ندارد و حتی کودکان هم میتوانند از آن مصرف کنند.