گوشت سفید

انجمن تامین‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی

گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت های سفید به علت مقدار چربی کمتر کالری کمتری دارد.

همه گوشت‌ها چه گوشت قرمز و چه گوشت سفید
منبع غنی‌ پروتئین هستند که در طول دوران رشد و ترمیم، به ویژه در کودکی و بلوغ
و سالمندی به آن نیاز داریم
.

میزان پروتئین گوشت مرغ با گوشت قرمز یکسان است و انرژی دریافتی گوشت مرغ به دلیل چربی پایین تر کمتر است

مصرف قسمت‌های
چرب مرغ مانند و بال برای افراد دارای کلسترول بالا مضر است و مصرف گوشت سینه برای
آنها بهتر است، چون گوشت این قسمت اگرچه سفت‌تر است، اما کلسترول کمتری دارد
.

گوشت مرغ برای هیچکس منع مصرف ندارد و حتی کودکان هم میتوانند از آن مصرف کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − نوزده =