• تهران ، میدان توحید ، خیابان امیرلو ، خیابان طوسی، پلاک 123، طبقه 3
  • 021-66913165-6
انجمن تامین‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی

گوشت سفید

گوشت سفید

گوشت سفید

گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت های سفید به علت مقدار چربی کمتر کالری کمتری دارد.

همه گوشت‌ها چه گوشت قرمز و چه گوشت سفید
منبع غنی‌ پروتئین هستند که در طول دوران رشد و ترمیم، به ویژه در کودکی و بلوغ
و سالمندی به آن نیاز داریم
.

میزان پروتئین گوشت مرغ با گوشت قرمز یکسان است و انرژی دریافتی گوشت مرغ به دلیل چربی پایین تر کمتر است

مصرف قسمت‌های
چرب مرغ مانند و بال برای افراد دارای کلسترول بالا مضر است و مصرف گوشت سینه برای
آنها بهتر است، چون گوشت این قسمت اگرچه سفت‌تر است، اما کلسترول کمتری دارد
.

گوشت مرغ برای هیچکس منع مصرف ندارد و حتی کودکان هم میتوانند از آن مصرف کنند.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.